Főszerepben a színes fotelek 

színes fotelek

Hajlamosak vagyunk elfeledkezni szerepükről, pedig a kényelem és a komfortos helyiségek kialakításának érdekében kiemelt jelentőséggel bírnak. Vannak, akik beérik a kanapéval, mások nem mondanának le az olvasáshoz, pihenéshez, filmezéshez ideális bútordarabról. Igen, nem másról van szó, mint a fotelekről. 

A fotel az élettérben nem újkeletű dolog, ám a trendek változásával folyamatosan alakult az iránta megnyilvánuló érdeklődés. Az antik modellek vagyonokat érhetnek, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy a mai kor embere inkább az igényes kialakítással rendelkező, a lakberendezéshez passzoló és persze az időtálló minőséget képviselő, kényelmes darabokat részesíti előnyben. 

A sárga továbbra is letaszíthatatlan a ranglista éléről! 

Az influencerek otthonaiban, a lakástrendekkel foglalkozó weboldalakon és magazinokban egyaránt visszaköszön az a bizonyos sárga fotel. Semleges közegbe helyezve azonnal magára irányítja a figyelmet, és a helyiség központi elemévé válhat. Érdemes akár színes falakban és elsőre meglepő színtársításokban is gondolkodni. A sárga jól passzolhat a lilával, de akár egy nem szokványos fekete tapéta mellett is elképesztő hatás érhető el segítségével. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbben nem ennyire bátrak, pedig érdemes kísérletezni a hagyományostól eltérő megoldásokkal. 

Mályva vagy pasztell rózsaszín?

Nem csupán a női fésülködőszobák mélyén bújnak meg a lila, a mályva és a rózsaszín árnyalatai. Bátran beviheted a nappaliba is az igen kifinomult színeket, például egy fotel személyében. A szakemberek azt javasolják, hogy egy helyiségen belül maximum három színt érdemes kombinálni. Miért ne lehetne az egyik a mályva? 

Főszerepben a klasszikus elegancia 

A bézs és a szürke árnyalatai már csak azért is nagy népszerűségnek örvendenek, mert az ilyen fotelek tulajdonképpen bármilyen lakberendezési stílushoz jól passzolnak. Legyen szó minimalista megoldásokról, vagy a mélyzöldet is jól toleráló, kifejezetten klasszikus eleganciáról, a minden korábbinál szélesebb fotel kínálatban mindenki rábukkanhat az ízlésének megfelelőre. A színeken túl ne feledkezz meg a kényelemről és a megfelelő méretről sem, amelyek szintén befolyásolják azt, hogy mennyire leszel elégedett az összképpel és a komfort-szinttel.