Az L alakú sarokülő minden nappaliban elhelyezhető!

sarokülő

Az univerzális megoldások híve vagy? Fontosnak tartod, hogy a stílusos külsőségek kiválóan használható funkciókkal társuljanak? A lakberendezés világára is igaz, hogy a trendek követése nem elég. Az élettér kialakításával és az egyéni igényekkel összeilleszthető megoldásoké a főszerep, hiszen ezek azok, amelyek hosszútávon is tarthatók. Az L alakú sarokülő már évtizedek óta a nappalik elengedhetetlen eleme. 

Álmodd meg otthonod tereit!

A nappali berendezésekor leginkább a rendelkezésre álló hely és az enteriőr stílusa kerülnek főszerepbe. Előfordulhat, hogy egy már kialakított teret szeretnénk újjá varázsolni. Az új otthon birtokbavételét követően a megfelelő bútorok és berendezési tárgyak megtalálása nagy örömet okoz a lakóknak. Érdemes erre egyfajta alkotó, kreatív folyamatként tekinteni, hiszen nem mást hozol létre, mint az ízlésednek, személyiségednek és az ingatlan sajátosságainak megfelelő enteriőrt. 

Térelválasztó sarokülővel – Gondoltál már így rá?

A sarokülők nem csak a nevükből adódó sarokba helyezhetők el. Nem ritka, hogy a nagyobb terek két részre osztása is megoldható segítségükkel. Ahogy a túlságosan kis alapterület, úgy a nagy is gondot jelenthet. Gondoljunk csak a régi polgári ingatlanokra, ahol egy-egy szoba akár többféle funkcióval is kihasználható, mindössze a megfelelő térelválasztó bútor beszerzése szükséges ehhez. A polcok még mindig befutók, de ha elegánsabb megoldásban gondolkozol, akkor egy stílusos sarokülővel is feloszthatod a teret. A szőnyeg szintén egy jó választás akkor, ha a funkcionalitás tekintetében osztanád meg a rendelkezésedre álló területet. 

A népszerű bútorgyártó cégek arra törekednek, hogy modelljeik között mindenki megtalálhassa az igényeinek megfelelőt. A sarokülők között is nagy különbségek adódhatnak, legyen szó azok méretéről, kialakításáról, és persze a stílusról, a színvilágról. A sötét színek nem passzolnak minden helyiségbe, hiszen szoros kapcsolatba hozhatók a természetes fénnyel és az alapterülettel. Az élénksárga, vagy a nagyon divatos lila is csak akkor hozzák a várt hatást, ha közben a tér egyéb elemeinek megválasztására is fokozott figyelmet fordítunk.